מתכון נחמד ללזניה שמצאתי ברשת... אימצתי את המתכון באהבה :)
מצרכים:
ביצים - תכינו מראש 2 ביצים
רסק עגבניות - תכינו מראש 3 וחצי כפות של רסק עגבניות
אורגנו - תכינו מראש כפית וחצי של אורגנו
מלח - תכינו מראש קורט מלח
מוצרלה - תכינו מראש פתיתי מוצרלה
קוטג' - תכינו מראש כמות של קופסא וחצי קוטג' , ולא משנה מאיזו חברה.
איך להכין?
- קחו את כל המצרכים (חוץ מהמוצרלה)ותתחילו לערבב .
- תבחרו תבנית , שמנו אותה , ושימו בתוכה דפי לזניה לפי הצורך
- שפכו כחצי מכמות התערובת לתבנית (רצוי לשים מעל שוב דפי לזניה)ואז שוב חצי כמות תערובת.
- כסו בניר כסף , שימו את התנור על 190 מעלות ותכניסו.
- חממו כ32 דקות , תורידו את נייר הכסף ותמשיכו לחמם בעוד 11 דקות.
- עכשיו תקחו את המוצרלה ופזרו כרצונכם , תמשיכו לאפות עד ביעבוע של המוצרלה.
- תוציאו את התבנית ותקבלו לזניה הכי טעימה שיש , רק שעכשיו תצטרכו לשים אותה
באיזור קצת קריר בכדי שתפשיר.
מצרכים:
ביצים - תכינו מראש 2 ביצים
רסק עגבניות - תכינו מראש 3 וחצי כפות של רסק עגבניות
אורגנו - תכינו מראש כפית וחצי של אורגנו
מלח - תכינו מראש קורט מלח
מוצרלה - תכינו מראש פתיתי מוצרלה
קוטג' - תכינו מראש כמות של קופסא וחצי קוטג' , ולא משנה מאיזו חברה.
איך להכין?
- קחו את כל המצרכים (חוץ מהמוצרלה)ותתחילו לערבב .
- תבחרו תבנית , שמנו אותה , ושימו בתוכה דפי לזניה לפי הצורך
- שפכו כחצי מכמות התערובת לתבנית (רצוי לשים מעל שוב דפי לזניה)ואז שוב חצי כמות תערובת.
- כסו בניר כסף , שימו את התנור על 190 מעלות ותכניסו.
- חממו כ32 דקות , תורידו את נייר הכסף ותמשיכו לחמם בעוד 11 דקות.
- עכשיו תקחו את המוצרלה ופזרו כרצונכם , תמשיכו לאפות עד ביעבוע של המוצרלה.
- תוציאו את התבנית ותקבלו לזניה הכי טעימה שיש , רק שעכשיו תצטרכו לשים אותה
באיזור קצת קריר בכדי שתפשיר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה