יום שלישי, 15 במרץ 2011

מתכון מיוחד של ג'ימי אוליבר

זו פסטה אפויה פשוטה שעושה את הארוחה המשפחתית המושלמת. רק תזכרו לא לבשל את הפסטה - זה הולך  לבישול בתנור ולכן עדיף לבשל את זה טיפה.
טיפים של ג 'יימי • זכרו תמיד מי מלח הבישול שלכם - פסטה לא יכולה לספוג מלח אחרי בישול.
פסטה • צורות אחרות כגון פסטה פנה או קונכיות ניתן להשתמש ולעשות שינוי מרענן. • אל תהססו לתת למאכל הזה טוויסט משלך - להוסיף קצת עגבניות מיובשות, גבינה , או ירקות.
כדי להפוך את הרוטב 1. מחממים תנור ל 375 מעלות צלסיוס. לקטוף את עלי הבזיליקום, לשמור על כל הקטנים בצד לשימוש מאוחר יותר. מקלפים וקוצצים דק את הבצל ואת השום.
2. לאחר מכן, לחמם מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים זיז של שמן זית. מוסיפים את הבצל למחבת ומערבבים במשך כ 7 דקות או עד להזהבה קלה.
3.  להוסיף את עלי בזיליקום גדולים. מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפלפל.
לשים ולאפות ביחד 4. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות החבילה, אבל להסיר מן המים כאשר מבושל מעט
5. מסננים את הפסטה, להחזיר אותה לסיר ומערבבים את הריקוטה ברוטב עגבניות וזיתים. מכניסים את הפסטה בצלחת 8-סנטימטר מרובע אפייה ומפזרים את גבינת פרמזן מעל. אופים עד שהרוטב מבעבע  בערך 25 דקות.
הצעות הגשה: נהדר מוגש עם סלט כמו סלט גינה עם חמאה
מתכון נהדר וטעים להפליא - ממליצה לכם בחום!!!

חלי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה